High Tea van Het Paradijs Enschede

Rian schreef laats al over het Thuismenu van de Gespleten Arent en vandaag wil ik met jullie nog zo een leuk initiatief delen. Doordat alle restaurant nu verplicht dicht zijn zie je steeds meer initiatieven verschijnen van restaurants die het eten bij je thuis komen brengen. Om de restaurants ook in deze tijd te steunen vind ik het erg leuk om hier gebruik van te maken.

Het Paradijs in Enschede is een hele toffe plek die ik zeker zou aanraden om langs te gaan als je hier in de buurt bent. Het is een grote planten kas, geen typisch restaurant dus. De tafeltjes staan verspreid door de ruimte en er is overal wel iets leuks te zien. Op de kaart staan alleen maar vegetarische of veganistische gerechten.

Ik koos er niet voor om een typische avondmaaltijd te bestellen, maar bestelde een high tea. Via de website kun je een keuze maken en een bezorg moment kiezen. Het werd netjes op het gekozen moment bezorgd. Bijna alles was in papier of karton verpakt. Hier was ik heel blij mee omdat ik al van veel mensen had gehoord dat sommige restaurants veel plastic gebruiken. We konden niet meteen aan tafel, want we moesten de scones nog afbakken. Maar nadat de scones heerlijk vers gebakken waren, kon het feest beginnen.

Ondertussen zijn jullie vast heel nieuwsgierig wat we gegeten hebben. De high tea bestond uit een scone met lemon curd en clotted cream, een brownie, appelcake en cheesecake. Ook zat er een zakje thee bij van Het Gouden Randje. Omdat dit alleen maar zoetigheden waren had ik er ook nog een broodje met hummus en amandel aioli en twee mini quiches bij besteld. We hebben de high tea als avondmaaltijd gegeten, maar eigenlijk was het zelfs daarvoor net iets te veel.

Alles wat op tafel stond was erg lekker en zag er super verzorgd uit, ik vind het zeker een aanrader om dit te bestellen als je in Enschede woont. Het voelde als een klein feestje op onze eigen tafel.

Geef een reactie